Але простота у приготуванні не знижує його неймовірні властивості! Він має білосніжний колір, дуже стійку консистенцію, приємний кислуватий смак і надасть святковості будь якому виробу!
Приємного перегляду, вдалого приготування!
Приємного перегляду, вдалого приготування!
Для приготування крему необхідно:
Приготування:
1. Усі продукти зʼєднати у каструлі і покласти на водяну баню.
2. Збивати приблизно 4-5 хв. до мʼяких піків.
3. Зняти з водяної бані і продовжити збивати протягом 3-5 хв. до міцних піків.
Крем – готовий!
- 4 яєчних білка (125 г),
- 2/3 склянки цукру (100 г),
- 10 г ванільного цукру,
- ¼ чайної ложки лимонної кислоти.
Приготування:
1. Усі продукти зʼєднати у каструлі і покласти на водяну баню.
2. Збивати приблизно 4-5 хв. до мʼяких піків.
3. Зняти з водяної бані і продовжити збивати протягом 3-5 хв. до міцних піків.
Крем – готовий!
Якщо Вам сподобався цей рецепт, ставте лайки і підписуйтеся на канал Галини Зайцевої!
Там Ви знайдете багато цікавого: приготування різноманітних кремів, тістечок, тортів, кексів, печиво тощо!
До нових зустрічей!
Немає коментарів:
Дописати коментар