Крем та десерт "Італійська меренга" (майстер-клас)

Італійська меренга або «мокре безе» - крем, який готується надзвичайно швидко і легко, з яким впорається навіть новачок.


Але простота у приготуванні не знижує його неймовірні властивості! Він має білосніжний колір, дуже стійку консистенцію, приємний кислуватий смак і надасть святковості будь якому виробу!

 Приємного перегляду, вдалого приготування!



Для приготування крему необхідно:



  • 4 яєчних білка (125 г), 
  • 2/3 склянки цукру (100 г), 
  • 10 г ванільного цукру, 
  • ¼ чайної ложки лимонної кислоти. 


Приготування: 

1. Усі продукти зʼєднати у каструлі і покласти на водяну баню.

2. Збивати приблизно 4-5 хв. до мʼяких піків.

3. Зняти з водяної бані і продовжити збивати протягом 3-5 хв. до міцних піків.

Крем – готовий!

Якщо Вам сподобався цей рецепт, ставте лайки і підписуйтеся на канал Галини Зайцевої! 
Там Ви знайдете багато цікавого: приготування різноманітних кремів, тістечок, тортів, кексів, печиво тощо!
 До нових зустрічей!

Немає коментарів: