Курячі січеники - швидко, смачно!

Якщо Ви не знаєте, чим здивувати своїх домашніх, і при цьому не готові витрачати надто багато часу, то приготуйте курячі січеники.



Дрібно порубане куряче філе в котлетах відрізняється від стандартного фаршу, тому у вас вийде абсолютно нова страва. Січені котлети виходять смачні, соковиті та м'які.

Для приготування страви вам знадобляться:

  • 3 частинки курячого філе,
  • 1 яйце,
  • 1 столова ложка крохмалю, сіль та чорний перець до смаку.

Приготування:






1.  Посікти вимите і насухо витерте філе курки ножем на мілкі шматочки. 
















Можна (я саме так робила) скористатися блендером, але на 3-5 секунд, щоб маса не була надто дрібно посіченою.




















2. Далі додати яйце, сіль, перець та крохмаль і добре вимішати. Смажити на 1 столовій ложці оливкової олії , викладаючи масу ложкою, як оладки. Обсмажити до утворення рум'яної кірочки з обох сторін.









Січеники можна подавати як окрему страву з зеленню або з гарніром.
З курячими січениками чудово смакує гірчично-апельсиновий соус, я пробувала!


До посіченої курятини можна також додати нарізану зелень  чи овочі.

А ось як готує січеники відомий кухар Сенічкін. Спробуйте і ви, у вас все вийде! Смачного!


Курячі котлети по-грецьки - рецепти Сенічкіна


Немає коментарів: