Дрібно порубане куряче філе в котлетах відрізняється від стандартного фаршу, тому у вас вийде абсолютно нова страва. Січені котлети виходять смачні, соковиті та м'які.
Для приготування страви вам знадобляться:
- 3 частинки курячого філе,
- 1 яйце,
- 1 столова ложка крохмалю, сіль та чорний перець до смаку.
Приготування:
1. Посікти вимите і насухо витерте філе курки ножем на мілкі шматочки.
Можна (я саме так робила) скористатися блендером, але на 3-5 секунд, щоб маса не була надто дрібно посіченою.
2. Далі додати яйце, сіль, перець та крохмаль і добре вимішати. Смажити на 1 столовій ложці оливкової олії , викладаючи масу ложкою, як оладки. Обсмажити до утворення рум'яної кірочки з обох сторін.
Січеники можна подавати як окрему страву з зеленню або з гарніром.
З курячими січениками чудово смакує гірчично-апельсиновий соус, я пробувала!
До посіченої курятини можна також додати нарізану зелень чи овочі.
А ось як готує січеники відомий кухар Сенічкін. Спробуйте і ви, у вас все вийде! Смачного!
2. Далі додати яйце, сіль, перець та крохмаль і добре вимішати. Смажити на 1 столовій ложці оливкової олії , викладаючи масу ложкою, як оладки. Обсмажити до утворення рум'яної кірочки з обох сторін.
З курячими січениками чудово смакує гірчично-апельсиновий соус, я пробувала!
До посіченої курятини можна також додати нарізану зелень чи овочі.
А ось як готує січеники відомий кухар Сенічкін. Спробуйте і ви, у вас все вийде! Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар