Курсова підготовка

Індивідуально-дистанційне навчання

  • Головна сторінка
  • Агент з постачання
    • Drop 1-1
    • Drop 1-2
    • Drop 1-3
  • Агент з організації туризму
    • Drop 2-1
    • Drop 2-2
  • Бармен
    • Drop 3-1
    • Drop 3-2
    • Drop 3-3
    • Drop 3-4
  • Кондитер
    • Drop 3-1
    • Drop 3-2
    • Drop 3-3
    • Drop 3-4
  • Кухар
    • Drop 3-1
    • Drop 3-2
    • Drop 3-3
    • Drop 3-4
  • Офіціант
    • Drop 3-1
    • Drop 3-2
    • Drop 3-3
    • Drop 3-4
  • Польська мова
    • Drop 3-1
    • Drop 3-2
    • Drop 3-3
    • Drop 3-4
  • Німецька мова
    • Drop 3-1
    • Drop 3-2
    • Drop 3-3
    • Drop 3-4
  • Запитання і відповіді
  • Контакти
  • Про нас

Сторінки

  • Бібліотека

Розділи

  • варення (2)
  • випічка (21)
  • дистанційне навчання (24)
  • дієтичне харчування (114)
  • Енциклопедія приправ (28)
  • Закуски (21)
  • збалансоване харчування (162)
  • Івано-Франківський коледж РСіТ (69)
  • курсова підготовка (30)
  • майстер-класи Галини Зайцевої (15)
  • напої (5)
  • національні страви (25)
  • пісні страви (36)
  • прянощі (13)
  • рецепти від Олени Жаботинської (4)
  • рослинні олії (10)
  • салати (9)
  • соуси замість майонезу (17)
  • страви з авокадо (3)
  • страви з крупів (1)
  • страви з курятини (15)
  • страви з м'яса (18)
  • страви з морепродуктів (2)
  • страви з овочів (34)
  • страви з риби (12)
  • страви з тіста (11)
  • супи (9)
  • Супи-пюре (9)
  • швидке харчування (12)

Агент з постачання

Договори
Програма
Підручники та лекції 
Щоденники ВН та ВП

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)

Агент з постачання, продавець

Агент з постачання, продавець

Офіціант, бармен

Офіціант, бармен

Агент з організації туризму

Агент з організації туризму

Кондитер

Кондитер

Кухар

Кухар

Про мене

Наталія
Дивитися мій повний профіль

Шукати в цьому блозі

Translate

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму постійно проводить набір на курсове навчання за індивідуальною формою.

Рекомендована публікація

Вітаю вас, друзі!

   Вітаю вас, друзі, в своєму блозі "Курсова підготовка"! Iвано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму пропонує ...

Популярні публікації

  • Корейка на кісточці в духовці
    Я не дуже люблю свинину, але, якщо і готую, то намагаюся брати з мінімальною кількістю жиру. Корейка якраз і є такою частиною.  ...
  • Харчова піраміда - це спосіб збалансувати своє щоденне меню? Як ви думаєте?
    Що таке харчова піраміда? За визначенням науковців інституту харчових продуктів і харчування: «Піраміда - це графічний опис  пропорцій різ...
  • Оладки з яблуками на йогурті
    Ви готували оладки на йогурті? Спробуйте, це справді смачно! Пропоную змінити класичний рецепт оладок і приготувати їх на йогурті з ябл...
  • ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ" пропонує інформацію до роздумів для цьогорічних випускників
    Мабуть, варто почати з того, що перед сучасним школярем після 9-го класу є, як мінімум, два шляхи: вступити до коледжу або закінчити од...
  • Курячі січеники - швидко, смачно!
    Якщо Ви не знаєте, чим здивувати своїх домашніх, і при цьому не готові витрачати надто багато часу, то приготуйте курячі січеники . ...
  • Заварне тістечко шу з кракеліном (майстер-клас)
    Чи знаєте ви, що таке "шу", "кракелін"? Цікаво? Тоді вам - до нас!   Шу - це маленькі тістечка із заварного ...
  • Чи важко фарширувати рибу? Судіть самі!
    Чи ви вмієте підготувати рибу до фарширування? Якщо для вас це здається нереальним - тоді це відео для вас! Це лабораторно-практичне ...
  • Як спекти вдома хліб на заквасці
    Живий і корисний   
  • Чи остерігатися макаронних виробів?
    Паста   В Італії весь асортимент макаронних виробів називається одним словом «Паста».
  • Як вибрати соєвий соус?
    сторія одного з основних компонентів азіатської кухні, соєвого соусу, почалася ще в VIII столітті до нашої ери. Сьогодні цей продукт брод...

Перегляди за останній місяць

Вверх