Такий домашній помідорник найкращий, і про це всі знають.
Це перевірений і простий рецепт неймовірно смачного томатного супу :)
Основа цього томатного супу - ароматний і поживний м'ясний бульйон.
Після додавання томатного пюре не забудьте про спеції.
Обов’язковою є сіль, свіжозмелений чорний перець надасть трішечки гостроти, а цукор підсилить смак цього неймовірного томатного супу.
Звичайно, цей смачний томатний суп не міг не поєднатися зі сметаною.
Ну як це, традиційний помідорник - без сметани?
Такого варіанту бути не може!:)
А щоб зробити його ще більш домашнім і традиційним, в кінці додайте нарізану петрушку. Буде смачно.
Поданий з рисом, помідорник швидко наситить голодні животики і досить спокійно може замінити дві страви.
Не обов'язково подавати цей томатний суп з рисом. До нього чудово підійдуть макаронні вироби або вареники. Ще краще, якщо це будуть домашня локшина або пельмені.
Рецепт томатного супу - це також рецепт вдалої вечері з родиною. Смак цього помідорника нагадає вам та вашим близьким смак дитинства та безтурботних часів. Звучить смачно, правда? :)
Інгредієнти для томатного супу:
- 2 курячі гомілки загальною вагою близько 1/2 кг,
- 4 морквини середнього розміру,
- 2 кореня петрушки середнього розміру,
- шматок кореневої селери вагою близько 100 г,
- велика цибуля-порей - лише біла частина,
- цибулина ріпчаста середнього розміру,
- 2 столові ложки томатного пюре,
- 1/2 склянки сметани (20%),
- 1 столова ложка пшеничного борошна,
- лавровий лист,
- 2 горошини духмяного перцю,
- 5 горошин чорного перцю,
- 1/2 чайної ложки цукру,
- сіль за смаком,
- свіжозмелений чорний перець за смаком.
Приготування:
1. Курячі гомілки помити, залити 6 склянками води, додати духмяний перець, перець, лавровий лист і варити від кипіння на середньому вогні близько 30 хвилин.
2. Очистити всі овочі, ретельно помити і нарізати великими шматочками. Додати в каструлю з м'ясом і варити до середньої м'якості. Далі долучити в суп томатне пюре, приправити сіллю, перцем і цукром.
3. У чашці дуже ретельно перемішати вершки і борошно, щоб не було грудочок. Влити у вершки кілька столових ложок гарячого супу і знову перемішати.
4. Вилити приготований таким чином крем в киплячий суп, перемішати і залишити на вогні кілька хвилин.
5. Зняти суп з вогню, ще раз перевірити смак - при необхідності приправити сіллю, перцем і цукром.
Суп буде найкращим, якщо він після приготування постоїть кілька хвилин накритим.
Подавати з рисом або локшиною і великою кількістю зеленої петрушки.
Смачного! :)
Немає коментарів:
Дописати коментар