Кулінарні майстер-класи від Олени Жаботинської

 В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу та туризму протягом січня відбуваються кулінарні майстер-класи, які проводить Олена Жаботинська, бренд-менеджер мережі "23 ресторани", людина, яка не побоялася «Пекельної кухні».

 

 Чи ви знаєте про те, що Fabbrica , заклад, який входить в мережу, — перший в Україні ресторан італійської кухні, власники якого доволі успішно поєднали всі переваги технологій приготування італійської кухні та українські продукти, хоча в ресторанному бізнесі сьогодні вважають, що "зробити" італійський ресторан з продуктами виробництва іншої країни неможливо.

 Цікаво? Читайте про учасників проекту тут.

А тим часом наші учасники вже дізналися багато нового: і як готувати та з чим подавати батат, і про особливості вирощування та застосування різних прянощів, і секрети приготування різноманітних перших страв. Звичайно, не тільки дізналися, а й спробували самостійно приготувати ті страви, про які, можливо, дізналися вперше.



Немає коментарів: