З грудня 2016 року по червень цього року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму проходила перекваліфікацію за дистанційно-індивідуальною формою група працівників садочків та шкіл області. Слухачі навчалися за професією Кухар.
Більшість з тих, хто вирішив отримати цю професію, в загальному, знайомі з особливостями роботи кухні в дитячих навчальних закладах та школах і, звичайно, люблять готувати вдома, цікавляться новими рецептами та способами подачі страв, багато чого вміють та знають.
Але робота кухаря дитячого харчування - це дуже відповідальна справа, з особливою ретельністю потрібно дотримуватись всіх санітарно-гігієнічних норм, а також вміти з найпростіших продуктів приготувати смачні та поживні страви, які б з охотою їли діти.
Як на мою думку, в професії Кухар, та, зрештою, і в інших, велике значення має любов до своєї справи - страви, приготовані з любов'ю, завжди будуть вдалими, а найкращою оцінкою кухарського мистецтва будуть вдячні споживачі.
Прості та смачні страви, які протягом навчання навчилися готувати наші слухачі.
Дивіться і завидуйте! ;)
Наш коледж організовує курсову підготовку за дистанційною формою не тільки кухарів, але й офіціантів, барменів, агентів з організації туризму, покоївок, кондитерів.
Курсова підготовка - це скоріше, ніж навчання на стаціонарі, є
можливість теорію пройти частково самостійно, а практику - на підприємствах за
місцем проживання.
Слухачі отримують свідоцтва державного зразка та їхні дані заносяться в Єдину електронну освітню базу України.
Свідоцтва дають право на роботу не тільки на території України, але й в інших країнах.
Вирішуйте, звертайтесь, слідкуйте за потребами ринку праці, не бійтеся мінятися, живіть в ногу з часом!
Немає коментарів:
Дописати коментар