Цю страву, як не дивно, можна приготувати трохи більше, ніж за 1 годину. Пропоную свій рецепт та спосіб приготування.
Складники:
- 1 кг свинини;
- 1 столова ложка лимонного соку чи сухого червоного вина;
- 1 цибулина;
- 2-3 помідори;
- пучок петрушки;
- 1 столова ложка оливкової олії;
- 2 столові ложки приправи;
- сіль за смаком.
Складники для приправи:
- 2 чайні ложки солодкої паприки;
- 1 чайна ложка чебрецю;
- 1/2 чайної ложки карі;
- 1/2 чайної ложки чорного перцю;
- 1 чайна ложка коріандру;
- 1 чайна ложка базиліка;
- 1 чайна ложка сухого часнику;
- 1 чайна ложка сушених помідорів;
- 1 чайна ложка сушеного болгарського перцю.
Приготування:
1. М'ясо нарізати досить великими шматками, збризнути лимонним соком чи сухим червоним вином.
2. Далі змішати з 2 столовими ложками приправи, додати цибулю, нарізану кільцями, порізані помідори та посічену петрушку.
Все перемішати і залишити на 20-30 хвилин для маринування.
3. Свинину та овочі викласти в рукав для запікання, зав'язати з двох сторін і відправити в духовку на 45 хвилин при 180-200С.
Запечену в такий спосіб свинину можна подавати без гарніру, просто з зеленню.
Смачного! ;) Готуйте смачні страви по-різному, тіште своїх близьких та знайомих!
Немає коментарів:
Дописати коментар