Карпаччо з печеного буряка
Я фанат червоного буряка. Він має дуже багато корисних властивостей для нашого здоров'я, але найголовніше, смак фантастичний. Хтось любить буряковий сік, хтось робить борщ зі смаженим буряком. А ще різноманітні салати з нього і просто так, для бутерброда.
А тепер можна спробувати зробити з буряка карпаччо. Пам'ятайте, буряк - це супер!
Складники:
- 2 буряка,
- рукола,
- чайна ложка меленого соленого арахісу,
- 3 столові ложки олії,
- ст. ложка бальзамічного оцту,
- половина зубчика часнику
- половина чайної ложки меду,
- сіль і перець за смаком.
- Буряки загорнути в алюмінієву фольгу і випікати протягом 40 хвилин при 200С. Можна спекти їх під час випікання ще чогось і заощадити час і енергію.
- Вистудити. Потім очистити і нарізати тонкими скибочками.
- На тарілку викласти листя руколи, а на неї скибочки буряка.
- Оцет, олію, мед і товчений часник змішати і приправити сіллю та перцем.
- Буряк залити утвореним соусом.
- Посипати подрібненими горіхами.
Немає коментарів:
Дописати коментар