Закуски для здоров'я

 Карпаччо з печеного буряка


  Я фанат червоного буряка. Він має дуже багато корисних властивостей для нашого здоров'я, але найголовніше, смак фантастичний. Хтось любить буряковий сік, хтось робить борщ  зі смаженим буряком. А ще  різноманітні салати з нього і просто так, для бутерброда.
   А тепер можна спробувати зробити з буряка карпаччо.    Пам'ятайте, буряк - це супер!

Складники:
  •     2 буряка,
  •     рукола,
  •     чайна ложка меленого соленого арахісу,    
  •     3 столові ложки олії,
  •     ст. ложка бальзамічного оцту,
  •     половина зубчика часнику
  •     половина чайної ложки меду,
  •     сіль і перець за смаком.

  1. Буряки загорнути в алюмінієву фольгу і випікати протягом 40 хвилин при 200С. Можна спекти їх під час випікання ще чогось і заощадити час і енергію.
  2. Вистудити. Потім очистити і нарізати тонкими скибочками.
  3. На тарілку викласти листя руколи, а на неї скибочки буряка.
  4. Оцет, олію, мед і  товчений часник змішати і приправити сіллю та перцем.   
  5. Буряк залити утвореним соусом.
  6. Посипати подрібненими горіхами.
Готовий! ;)

Немає коментарів: