Паштет для канапок з червоної квасолі
Квасолевий паштет - це одна з вегетаріанських страв, шанувальником яких я ніколи не була. Але, спробувавши, я зробила висновок, що смак досить непоганий.
Можна готувати!
Складники:
- чашка червоної квасолі,
- 1/2 чашки замоченого в киплячій воді соняшникового насіння,
- 2 чайні ложки томатної пасти,
- 1/2 чайної ложки цукру,
- 2 зубчики часнику,
- 1/4 склянки олії,
- сіль і перець за смаком,
- приправа для гриля.
- Квасолю і соняшникове насіння обсушити.
- Всі інгредієнти змішати і подрібнити блендером до отримання однорідної маси.
- Пропоную спочатку додати половину чайної ложки спецій для гриля, а потім, можливо, за смаком, додати ще.
Паштет чудово смакує з квашеними огірками, кубиками яких можна посипати кожну канапку.
Експериментуйте, включіть фантазію.
НАСОЛОДЖУЙТЕСЯ!
Немає коментарів:
Дописати коментар