Вегетаріанські закуски

Паштет для канапок з червоної квасолі




   Квасолевий паштет - це одна з вегетаріанських страв, шанувальником яких я ніколи не була. Але, спробувавши, я зробила висновок, що смак досить непоганий. 
   Можна готувати!


 
Складники:

  • чашка червоної квасолі,
  • 1/2 чашки замоченого в киплячій воді  соняшникового насіння,




  • 2 чайні ложки томатної пасти,
  • 1/2 чайної ложки цукру, 
  • 2 зубчики часнику,
  • 1/4 склянки олії,
  • сіль і перець за смаком,
  • приправа для гриля.

Приготування:
  1. Квасолю і соняшникове насіння обсушити.  
  2. Всі інгредієнти змішати  і подрібнити блендером до отримання однорідної маси.
  3. Пропоную спочатку додати половину чайної ложки спецій для гриля, а потім, можливо, за смаком, додати ще.






 



Паштет чудово смакує  з квашеними огірками, кубиками яких можна посипати кожну канапку. 
 Експериментуйте, включіть фантазію. 

НАСОЛОДЖУЙТЕСЯ!

Немає коментарів: