Любителям чіпсів

    Печені чіпси з селери

    Коли надворі найгірший час з точки зору погодних умов: холодно, як взимку, ще не справжня весна, або пізня осінь, а полиці магазинів навівають нудьгу - всі овочі  тепличні, "пластмасові", без справжнього запаху і смаку -  погляд знову повертається до коренеплодів.


   Однак, страву, яку я пропоную до вашої уваги, можна готувати будь-коли, потрібен тільки корінь селери!
   До смаження у фритюрі я завжди ставлюся скептично.

   

    На щастя, чіпси можна успішно готувати в духовці.
    Вони хрусткі, ароматні і низькокалорійні. А з різними соусами - це просто фантастична страва!
   Я закликаю вас  спробувати! :)



Складники:
  •      коренева селера,
  •      столова ложка оливкової олії (можна не додавати),
  •      сіль за смаком,
  •      прованські трави.





  1. Селеру очистити від шкірки, нарізати крупною соломкою.  
  2. Додати оливкову олію і посипати спеціями.
  3. Змішати і залишити на півгодини.
  4. Розігріти духовку до 200 градусів, випікати 20-25 хвилин, або поки  не підрум'яняться.

Приємного апетиту! ;)

Немає коментарів: