Печені чіпси з селери
Коли надворі найгірший час з точки зору погодних умов: холодно, як взимку, ще не справжня весна, або пізня осінь, а полиці магазинів навівають нудьгу - всі овочі тепличні, "пластмасові", без справжнього запаху і смаку - погляд знову повертається до коренеплодів.Однак, страву, яку я пропоную до вашої уваги, можна готувати будь-коли, потрібен тільки корінь селери!
До смаження у фритюрі я завжди ставлюся скептично.
На щастя, чіпси можна успішно готувати в духовці.
Вони хрусткі, ароматні і низькокалорійні. А з різними соусами - це просто фантастична страва!
Я закликаю вас спробувати! :)
Складники:
- коренева селера,
- столова ложка оливкової олії (можна не додавати),
- сіль за смаком,
- прованські трави.
- Селеру очистити від шкірки, нарізати крупною соломкою.
- Додати оливкову олію і посипати спеціями.
- Змішати і залишити на півгодини.
- Розігріти духовку до 200 градусів, випікати 20-25 хвилин, або поки не підрум'яняться.
Приємного апетиту! ;)



Немає коментарів:
Дописати коментар