Оливки у французькому тісті
Це більше цікава ідея, ніж рецепт закуски. Потрібно купити все готове, а задум полягає в тому, щоб ці маленькі оливки химерно позавивати в тісто.
Я запевняю вас, що це не складно і виглядає дуже оригінально і незвично.
Складники:
- оливки,
- листкове тісто.
- Розділити тісто на тонкі смужки. Для кожного "шашличка" нам знадобляться дві смужки тіста (або одна довга), які можна з'єднати навколо першої оливки.
- Потім потрібно завивати тісто навхрест, так, щоб воно огортало оливки. Кількість оливок залежить від вашого бажання і фантазії.
- Випікати протягом 15 хвилин при температурі 200 градусів.
- Після випікання "шашлички" можна проткнути шпажками, вони необхідні тільки заради естетичного вигляду, бо запечені в тісті оливки добре тримаються купи і без цих паличок.


Немає коментарів:
Дописати коментар