Паски за традиційною технологією

До Великодних свят завжди хочеться приготувати щось новеньке - це стосується і пасок! Рецептів є величезна кількість, вибираємо найцікавіший і.... готуємо!!!

 
 
Студенти Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму готуються до Великодних свят, а нові рецепти можна випробувати на виробничому навчанні, під керівництвом досвідчених майстрів, Устинської Катерини та Туровської Олександри!
 Паски виготовляються за традиційною рецептурою, в яку входять борошно вищого ґатунку, молоко, масло, курячі яйця, родзинки. 
Прикраси - з тіста, можуть бути з глазур'ю. Паски довго залишаються свіжими, вони не надто солодкі, можна вживати з великодними м'ясними стравами, з маслом. 

!!! Ми не використовуємо розпушувачів, консервантів та барвників. 
Є вагою 150 г  - 40 грн., а є 450 г - 70 грн.

Приймаємо замовлення до 29.04.2021р.  

Немає коментарів: