До Великодних свят завжди хочеться приготувати щось новеньке - це стосується і пасок! Рецептів є величезна кількість, вибираємо найцікавіший і.... готуємо!!!
Студенти Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і
туризму готуються до Великодних свят, а нові рецепти можна випробувати
на виробничому навчанні, під керівництвом досвідчених майстрів,
Устинської Катерини та Туровської Олександри!
Паски виготовляються за традиційною рецептурою, в яку входять борошно вищого ґатунку, молоко, масло, курячі яйця, родзинки.
Прикраси -
з тіста, можуть бути з глазур'ю. Паски довго залишаються свіжими, вони
не надто солодкі, можна вживати з великодними м'ясними стравами, з
маслом.
!!! Ми не використовуємо розпушувачів, консервантів та барвників.
Є вагою 150 г - 40 грн., а є 450 г - 70 грн.
Немає коментарів:
Дописати коментар