Мексиканський суп з індичкою

Мексиканський суп з індичкою має самі переваги. Він дуже смачний, ситний і зігріваючий. Цей суп буде ідеальним для холодних днів. Суп в мексиканському стилі - це чудова ідея для смачної і ароматної сімейної вечері :)



Ви, напевно, здивуєтеся, що ж такого особливого в цій страві, що робить її саме мексиканською? У цьому смачному супі ви знайдете овочі, характерні для мексиканської кухні.


Тут є солодка кукурудза, червона цибуля, жовтий перець, морква і цибуля-порей, а також - м'ясо індички. Це м'ясний фарш, який дуже добре поєднується з овочами. Смак супу підкреслюють спеції - солодкий перець, чилі, куркума, орегано і коріандр. Правда, це звучить смачно? :)

Мексиканський суп з індичкою ви приготуєте без жодних проблем. Познайомтеся з рецептом супу родом із Мексики!:)


  • Рецепт цього смачного мексиканського супу дуже простий. Достатньо тільки дотримуватися його крок за кроком, і ваш суп буде досконалим :)
  • Мексиканський суп готується швидко. Вам вистачить тільки 30 хвилин, а стільки смаку, стільки аромату! :)
  • Незважаючи на те, що список інгредієнтів може здатися вам довгим, майже половина - це спеції, які, напевно, є у вас вдома. Ви можете придбати інші продукти у великому продуктовому магазині або на базарі :)

Смачний мексиканський суп з індичкою - ідея чудової страви, яка буде доречною для будь-якої  події. Він смакуватиме під час сімейного обіду в неділю або протягом тижня. Наливши у відповідну ємність, його можна взяти з собою на роботу і з'їсти на обід :)

Виберіть цей перевірений рецепт смачного мексиканського супу з індичкою і відчуйте атмосферу кухні цієї країни :)

Складники :

  • 4 склянки овочевого бульйону,
  • 50 г меленої індички,
  • 1склянка кукурудзи,
  • 1/4 склянки натурального йогурту,
  • 1 червона цибулина,
  • 1 жовтий перець,
  • 1 велика морква,
  • 1 цибуля-порей (біла частина),
  • 2 зубчики часнику,
  • 2 столові ложки олії (оливкової),
  • 1/2 чайної ложки солодкої паприки,
  • 1/2 чайної ложки чилі,
  • 1/2 чайної ложки куркуми,
  • 1/2 чайної ложки душиці,
  • 1/2 чайної ложки коріандру,
  • сіль за смаком,
  • свіжозмелений чорний перець
Подавати зі свіжим коріандром .


Спосіб приготування:

1Нарізати цибулю, очищену моркву і паприку кубиками. Цибулю-порей -  напівкільцями.

2.  У великій каструлі розігріти оливкову олію і обсмажити цибулю. Додати посічений часник і цибулю-порей . Смажити протягом однієї хвилини, часто перемішуючи.

3. Додати кукурудзу, моркву і перець. Змішати і смажити протягом однієї хвилини.

4. Залити бульйоном і довести до кипіння.

5.  Додати фарш , добре  перемішати. Приправити солодким перцем, чилі, куркумою, орегано, коріандром, сіллю та перцем.

6.  Зменшити вогонь і варити 15 хвилин.

7.  Набрати одну склянку  супу і перемішати його з йогуртом. Обережно влити в каструлю і перемішати.



Подавати суп з листочками коріандру негайно:) Смачного!;)

Немає коментарів: