Ви здивовані? Спробуйте приготувати - у вас вийде! Нижче - рецепт!
Складники:
- 7 великих твердих помідорів для фарширування,
- 1 червона цибулина,
- 2 половинки курячого філе,
- 1 жовтий цукіні,
- 2 баклажани,
- 1 зелений цукіні,
- 1 ч.л. паприки,
- 1 ч.л. каррі,
- коріандр.
Приготування:
1. Вибрати помідори досить великого розміру, бажано округлої форми, вимити, зрізати верх, вибрати серединку і помістити в ємність блендера.
2. Порізати цибулю, коріандр, куряче філе, додати паприку та карі і всі продукти подрібнити блендером до однорідної маси.
3. Утвореною масою начинити помідори.
4. Цукіні та баклажан порізати на тонкі кружальця і викласти їх поверх помідора у вигляді пелюсток троянди. Начинені помідори скласти у термостійку ємність. Запікати в духовці, розігрітій до 160С протягом 10 хвилин.
Подавати з будь-яким салатом. Смачного! ;)
Немає коментарів:
Дописати коментар