20 жовтня
Кухар чи кулінар - це не просто професія. В якійсь мірі це мистецтво.
Для того,
щоб жити, ми повинні їсти. Можна сказати, що скільки існує людство, стільки
існує і професія кухаря. Вживання їжі приносить позитивні емоції, а коли вона ще й смачна –
це невеличке свято, яке ми можемо влаштувати для себе та своїх близьких. Тому
кухарське мистецтво в житті людини займає чільне місце.
Професійне
свято кулінарів і кухарів - порівняно молоде.
Міжнародний День кухарів був впроваджений лише в 2004-му році. Це відбулося з
ініціативи та за активної участі Всесвітньої асоціації кулінарних
співтовариств, в яку за даними проекту DilovaMova.com, тоді входило вже близько
8-ми мільйонів представників цієї прекрасної професії з безлічі
країн світу.
Рецепт – це лише загальна схема страви, а все інше: послідовність приготування, вибір продуктів, кінцевий смак , вигляд страви та запах - залежать від кухаря, і не тільки від його досвіду, знань, але і від інтуїції та вміння поєднувати продукти.
Є не дуже багато людей, які володіють цими якостями, яким дано від природи створювати справжні кулінарні шедеври.
Але ті, хто
споживають страви, дуже точно можуть відрізнити, ким вона приготована –
любителем чи фахівцем.
Робота
кухаря вимагає терпіння, якісної освіти
і навичок.
Оволодіти цим мистецтвом
самостійно практично неможливо - завжди потрібен приклад і досвід людини, яка
вміє готувати.
Можна з впевненістю сказати, що це вміння передається з покоління в покоління.
Тож звертайтеся в Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ, навчайтеся на стаціонарі, за дистанційною та індивідуальною формою, на курсовій підготовці!
Реалізовуйте свої мрії та вміння!
Робот-кухар ніколи не замінить ОСОБИСТІСТЬ! Я в цьому впевнена!
У багатьох з
нас професія кухаря асоціюється з ресторанним бізнесом, адже саме там працюють найкращі
представники цієї професії. З цим можна сперечатися, бо деколи буває так, що невеличка піцерія притягує
відвідувачів саме талантом свого шеф-кухаря. В справедливості цього твердження можна
переконатися, спостерігаючи за наявністю вільних місць протягом дня.
Клієнти вибирають кращих!
Клієнти вибирають кращих!
У цей День ми
вітаємо всіх кухарів і кулінарів! Бажаємо Вам вдалих страв, вдячних клієнтів та
шанувальників, здоров’я Вам та любові до своєї справи! Зі святом Вас!
Немає коментарів:
Дописати коментар