"Крок до Європи" - конкурс в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

 Угода про асоціацію України та Європейського союзу вступила в дію і дає свої перші результати.

Ми прагнемо такого ж рівня життя, тих самих цінностей, що і Європа, український народ розраховує на підтримку та співпрацю з Європейським Союзом .


Звичайно, нам  доведеться пройти довгий та нелегкий шлях реформування країни і перебудови власної свідомості,  нас спіткають помилки та зневіра. Але нічого не можна досягти без зусиль, тим ціннішою буде досягнута мета. Дорогу здолає той, хто йде вперед!


Невеличкий крок до Європи зробив Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму, влаштувавши свято національних кухонь і традицій, адже саме завдяки стравам можна краще пізнати різні країни.




Що таке національна кухня?



Це те, що народ певної країни найчастіше готує, що в повній мірі відображає її колорит, історію, релігію, кліматичні умови.






І ось найхарактерніші риси різних народів постарались за допомогою страв підкреслити студенти коледжу. В хід пішли і народні костюми, і пісні, і танці, і вірші.

Членами журі були викладачі коледжу та представники медіа. Звичайно, визначили переможців, та відзначили кращих в різних номінаціях.

Група курсової підготовки за професією "Кухар" цього разу брала участь в конкурсі в ролі глядачів, але все попереду!

Що вийшло, судіть самі.




Немає коментарів: