Рівнятися на кращих

Рибний суп з грінками

 


Шеф-кухар паризького ресторану Apicius Жан-П'єр Вігато вчить свого друга професора Давида Кайа, як швидко і недорого приготувати смачний рибний суп по-французьки з тієї рибини, яку він впіймав власноручно.

Скористайтеся і ви цим легким і цікавим рецептом. Дивіться, вчіться, а послідовність дій - нижче описана.



Приготування:


1. Порізати на великі часточки овочі: ріпчасту цибулю, зелену цибулю, порей, зелень порею.


2. Все всипати до кастюлі, додати невелику кількість оливкової олії і покласти на вогонь, порізати декілька помідорів.

3. Далі нарізати великими шматками решки риби - голови, краї з плавниками та хвости.

4. До цибулі додати дрібку шафрана.
Секрет цієї страви в тому, що сіль додається в самому кінці.


5. Коли овочі просмажаться і стануть м'якими, додати шматки риби, свіжі помідори, трохи томатного соку та невелику кількість сухого білого вина.

6. Все це залити водою так, щоб вона покрила вміст кастюлі. Додати трохи чебрецю та лавровий лист, довести суп до кипіння і залишити на невеликому вогні на півгодини.


7. Потім суп процідити і посолити до смаку.

Суп можна подавати з грінками, а решту заморозити , щоб мати можливість використати пізніше.

Смакуйте, готуйте, рівняйтеся на кращих!

Немає коментарів: