Вчитися все життя?

 Закінчення навчання слухачів курсової підготовки за професією Кухар

 

Шостого червня цього року здавали пробну практичну роботу слухачі курсової підготовки групи за професією Кухар від Центру зайнятості та ті, хто навчалися за індивідуальною формою навчання.










Після закінчення теоретичного навчання та проходження виробничого навчання та виробничої практики на різних підприємствах Івано-Франківської області слухачі набули професійних навичок і тепер можуть самостійно працювати кухарями.








Через рік роботи за третім розрядом, який присвоюється після закінчення курсової підготовки, всі, хто бажає, зможуть таким же чином, при допомозі курсів, підвищити кваліфікацію, що дає можливість працювати вже навіть шеф-кухарем, було би бажання!












Не даром говорять, що вчитися можна протягом всього життя.


Отримавши освіту і не вдосконалюючись, людина неначе стоїть на місці, без постійного навчання немає прогресу, немає майбутнього, адже світ не стоїть на місці, ми не встигаємо слідкувати за всіма нововведеннями та новинками, але прагнути цього все одно просто необхідно.











Викладачі та майстри Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму ведуть саме такий спосіб життя: постійно слідкують за розвитком галузі ресторанного та готельного сервісу, беруть участь у найрізноманітніших конкурсах в Україні та за кордоном, відвідують майстер-класи та стараються впровадити у навчання студентів та слухачів найпередовіші технології та досягнення.


 
Так що закликаю - думайте про своє майбутнє вже сьогодні, приходіть на навчання за різними спеціальностями та формами , які пропонує наш заклад для молоді та дорослого населення. Не зупиняйтеся на досягнутому, вдосконалюйтесь та підвищуйте свою кваліфікацію.

З правилами вступу до нашого навчального закладу можна ознайомитися на нашому сайті, а про курсову підготовку за різними спеціальностями - в моєму блозі.

Цікавтеся, вирішуйте, приходіть і навчайтеся!

Немає коментарів: