Соковита корейка з овочами
Цю чудову страву можна приготувати всього за 40 хвилин, але попередньо м'ясо необхідно замаринувати.
Складники на 6 порцій:
- вода - 500 мл,
- корейка без кістки - 6 шматків,
- лист лавровий - 3 штуки,
- часник - 3 зубчики,
- чорний перець - 1 чайна ложка,
- духмяний перець - 3 штуки,
- баклажан - 1 штука,
- кабачок - 1 штука,
- болгарський перець червоний - 1/2 штуки,
- болгарський перець жовтий - 1/2 штуки,
- оливкова олія - 3 столові ложки,
- червона цибуля - 1 штука,
- сіль - 1/2 столової ложки,
- свіжий базилік - жменька,
- олія для обсмаження корейки.
Приготувати маринад:
1. У воду додати лавровий лист, чорний перець, духмяний перець, порізаний часник, сіль, довести до кипіння, вистудити.
2. Шматки свинини залити маринадом на 3-12 годин, помістити в холодильник.
1. Баклажани, цукіні і перець нарізати на товсті кубики.
2. Цибулю порізати на півкільця, додати до овочів.
3. Скропити оливковою олією і приправити сіллю.
4. Нарешті додати свіже листя базиліка. Все ретельно перемішати і викласти у форму для запікання.
5. Замариновані шматки корейки витягти з маринаду, осушити серветкою і обсмажити на гарячій сковороді з додаванням олії.
6. Маринад злити у форму з овочами і ще раз їх перемішати.
7. Обсмажені шматки м'яса розмістити зверху на овочах і запікати в духовці протягом 15 - 20 хвилин при температурі 200 - 220 ° С
М'ясо і овочі подавати з картоплею, посипати свіжою петрушкою.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар