А готується він швидко і просто!
До вашої уваги - майстер-клас від Галини Зайцевої, викладачки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ!
Складники для 500 г крему:
- 250 мл молока,
- 30г вершкового масла,
- 2 яєчних жовтка,
- 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю,
- щіпка солі,
- 3 столова ложка цукру,
- ванільний цукор 5 г,
- 180г вершкового масла.
Приготування:
1. Яєчні жовтки змішати з крохмалем, сіллю, цукром, ванільним цукром.
2. Додати декілька ложок теплого молока та ретельно усе збити.
3. Влити кипляче молоко і проварити на слабкому вогні, при інтенсивному перемішуванні, до початку загусання.
4. Заварку перекласти у іншу ємність, додати вершкове масло, ретельно перемішати, накрити плівкою «в контакт» та повністю охолодити.
5. Вершкове масло збити на малих обертах 5-7 хвилин.
6. Додати малими порціями охолоджену заварку і збити до повного з’єднання компонентів.
Довго збивати крем не варто, оскільки він може розшаруватися.
Спробуйте приготувати самостійно. Смачного!
Спробуйте приготувати самостійно. Смачного!
Якщо відео Вам сподобалося, ставте лайки і підписуйтеся на канал Зайцевої Галини Тимофіївни викладачки кулінарних дисциплін
Івано-Франківського коледжу
ресторанного сервісу і туризму.
Івано-Франківського коледжу
ресторанного сервісу і туризму.
Немає коментарів:
Дописати коментар