Він пам'ятає, що його тоді здивував салат Коул Слоу, який, незважаючи на своє голландське походження, американці вважають вже своїм. "Коли його куштуєш, то перша думка, яка спливає: «Боже, що це за смачний салат?», – спочатку тебе пронизує гострота, яка приємно подразнює всі твої смакові рецептори, а потім по-материнськи заспокоює неймовірна ніжність". Ще більше він був здивований, коли дізнався рецепт у шеф-кухаря. «Капуста, морква і … все». Євгеній запитав: «Як капуста і морква можуть бути настільки смачними?» На що отримав відповідь: «Так, Женя, можуть бути настільки смачними». Так ось, салат Коул Слоу – це про те, наскільки смачними можуть бути капуста і морква.
Приготування:
1. Моркву помити і очистити овочечисткою. Нарізати тонкою соломкою за допомогою ножа або спеціальної економки з зубчиками.
3. Корінь хрону натерти на тертці, змішати зі сметаною і гірчицею. Додати сіль і перець. Заправити салат і добре перемішати.
1 коментар:
Дякую, рецепт супер. Я постійно готую за рецептами https://novastrava.com/category/salads/
Дописати коментар