Сирні палички з листкового тіста - це швидка та чудова закуска для різних оказій.Ця страва проста в приготуванні, але незвична та універсальна.
Виняткового смаку надає їй копчений сир-плетінка. Хлібні палички хрумкі, розтоплений сир ароматний - це дуже вдале поєднання.
А , додавши до цієї страви тонкі смужки шинки та улюблені соуси, ми отримаємо ідеальну закуску, яка має чудовий смак і виглядає дуже апетитно.
Якщо хочете приготувати щось дійсно смачне та справити на своїх гостей незабутнє враження, спробуйте цей рецепт!
Виняткового смаку надає їй копчений сир-плетінка. Хлібні палички хрумкі, розтоплений сир ароматний - це дуже вдале поєднання.
А , додавши до цієї страви тонкі смужки шинки та улюблені соуси, ми отримаємо ідеальну закуску, яка має чудовий смак і виглядає дуже апетитно.
Якщо хочете приготувати щось дійсно смачне та справити на своїх гостей незабутнє враження, спробуйте цей рецепт!
Складники для сирних паличок :
- лист готового листкового тіста 30 х 40 см,
- 2 упаковки копчених сирних плетінок,
- 1 яєчний жовток,
- 1 чайна ложка солодкої паприки,
- 1 чайна ложка чорного перцю,
- 1 столова ложка кмину.
Йогуртовий соус:
- 8 столових ложок густого йогурту
- 2 зубки часнику,
- 2 столові ложки дрібно нарізаного кропу,
- сіль,
- свіжозмелений чорний перець.
Спосіб приготування:
1. Розморожений лист тіста розділити на дві частини. На першій частині тіста розташувати плетінки сиру з інтервалом близько 3 см. Посипати обидвома типами перцю.
2. Краї тіста та проміжки між плетінками змастити яєчними жовтками. Покрити другою половиною тіста та стиснути краї і проміжки між плетінками. Вирізати смужки уздовж плетінок. Згорнути в спіралі.
3. Викласти в жаростійку форму на пергаментний папір. Змастити яєчним жовтком і посипати кмином.
4. Запікати 15-18 хвилин в гарячій духовці до утворення рум'яної кірочки.
5. Приготувати соус, змішавши всі інгредієнти.
6. Готові охолоджені палички подавати загорнутими в шинку , окремо подати соус.
А ось відео з чудовим паном Григорієм, ведучим кулінарного сайту МniamМniam.com
Покрокові фото - для вас!
Смачного!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар