Професія "Кухар" за курсовою підготовкою

 Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ формує групу за професією "Кухар".


Слухачі будуть опановувати теоретичний курс, який складається з предметів, які необхідні для третього розряду. Навчання відбувається в другу зміну (з 12.00-14.00 до 18.00-19.00).

 В теоретичний курс входять загальноосвітні дисципліни : основи галузевої економіки та підприємництва, основи правових знань, інформаційні технології; спеціальні дисципліни : технологія приготування їжі з основами товарознавства, устаткування підприємств харчування, гігієна та санітарія виробництва, організація виробництва та обслуговування, облік, калькуляція і звітність та охорона праці.


До теорії відносяться також лабораторні роботи, які проходитимуть  в кухні-лабораторії під керівництвом викладача, на яких слухачі опановуватимуть ази кулінарного мистецтва, пробуватимуть застосовувати набуті знання на практиці.


Виробниче навчання та виробничу практику слухачі зможуть пройти на базі коледжу, а також підприємств області за місцем проживання.


В кінці навчання учасники групи після екзаменаційних іспитів отримають робітничу кваліфікацію та свідоцтво державного зразка, яке буде зареєстроване в Єдиній електронній освітній базі України і яке дає право на роботу у всіх країнах світу.


То ж долучайтеся до групи, приймаємо всіх бажаючих, допоможемо отримати справді міцні знання для подальшої роботи в галузі харчування!




Можна також навчатися за дистанційною формою навчання.

Звичайно, навчаючись за такою системою, людина буде опрацьовувати значну частину теоретичного матеріалу самостійно, звертаючись до викладача тільки за консультаціями.

   Практичні та лабораторні роботи можна виконувати самостійно, за вказівками та рекомендаціями, розробленими нашими викладачами, а можна відвідувати індивідуальні чи групові заняття в навчальному закладі за графіком, зручним для тих, хто навчається.

  До кожного предмета , який входить до навчальної програми, є тести, які можна надсилати в електронному вигляді чи в інший, зручний для даного слухача спосіб.

  Ми надаємо можливість проходити виробниче навчання та виробничу практику за місцем проживання, тільки заповнюючи щоденник з відповідними завданнями та практичними роботами та уклавши угоду між нашим навчальним закладом та підприємством, де людина буде набувати професійних навичок.

  В кінці навчання слухач курсової підготовки виконає практичну пробну роботу для присвоєння відповідної категорії, а також здасть теоретичний екзамен (може бути в тестовому вигляді).


Наш коледж організовує курсову підготовку  кухарів,  офіціантів, барменів, агентів з організації туризму, покоївок, кондитерів.


Якщо є необхідність підвищення розряду за різними професіями, слухачі матимуть змогу продовжити навчання за дистанційною індивідуальною формою, здавши в кінці навчання тести на вищий розряд та виконавши практичну пробну роботу для підтвердження відповідної кваліфікації. 


Звертайтеся, надамо більш детальну інформацію для всіх бажаючих отримати та підвищити кваліфікацію!

Немає коментарів: