Ну, а кедрові горішки не тільки смачні, але й надзвичайно корисні, містять величезну кількість рослинного білка, ідеально збалансовані за складом. Організм їх легко засвоює , насамперед, тому, що їх склад близький до білків тканин людини. Вони є прекрасним доповненням для здорового та збалансованого харчування.
Пропоную один з багатьох можливих рецептів морквяного салату. Спробуйте!
Складники:
- 1.5кг моркви,
- 7 столових ложок апельсинового соку,
- 3 столові ложки лимонного соку,
- 2 столові ложки оливкової олії,
- дрібка подрібненого кмину,
- дрібка кориці,
- дрібка помелених зерен коріандру або його свіже посічене листя,
- сіль та перець до смаку,
- кедрові або посічені грецькі горіхи.
Приготування:
1. Моркву очистити і потерти на терці для корейської моркви.
2. Змішати свіжовичавлені апельсиновий та лимонний сік з олією, кмином, корицею, сіллю та перцем.
3. Утвореною сумішшю залити моркву, добре вимішати і залишити маринуватися на декілька годин.
Подавати, посипавши коріандром та кедровими або посіченими грецькими горіхами. Можна використати підсмажене та потовчене насіння гарбуза.
Смачного, готуйте вітамінну та здорову їжу! ;)
Немає коментарів:
Дописати коментар