До того ж цей сонячний овоч зберігається свіжим аж до весни. А значить, ми точно встигнемо спробувати приготувати з нього багато різноманітних страв .
Пропоную почати з гарбузових оладок зі сливами, рецепт яких є досить простим і не вимагає багато часу.
Гарбузові оладки смачні, незвичні, дієтичні, і , без сумніву, сподобаються вашим дітям. Наважуйтесь!;)
Складники для тіста:
- 200г пюре з гарбуза,
- 1,5 склянки пшеничного борошна,
- 2 яйця,
- 2 столові ложки цукру,
- дрібка кориці,
- 1 чайна ложка соди.
Додатково:
- 8 слив (якщо немає свіжих, можна заморожені або з компоту),
- 1/2 чайної ложки кориці,
- 1-2 столові ложки меду,
- олія для смаження.
Приготування:
1. Приготувати пюре з гарбуза, попередньо запікши його шматочками в духовці і подрібнивши готову м'якоть. ( Гарбуз можна відварити на пару).
2. Всі складники для тіста помістити у відповідну за величиною миску і добре вимішати.
3. Зі слив видалити кісточки, порізати на четвертинки, декілька хвилин тушкувати на сковороді, додавши мед та корицю.
4. На розігрітій сковороді смажити оладки , використовуючи невелику кількість олії.
Готові оладки подавати з протушкованими з медом сливами.
Готуйте з любов'ю для себе та своїх близьких! Смачного! ;)
Немає коментарів:
Дописати коментар