Особливо ніжною із цим кремом виходить слойка.
Рецептура:
- 1000 г молока,
- 200 г яєчних жовтків,
- 60 г крохмалю,
- 1 пачка ванільного цукру,
- 200 г цукру.
Приготування:
1.Цукор, крохмаль та ванільний цукор перемішати, додати яєчні жовтки і добре збити, доливши трохи теплого молока.
2. Молоко довести до кипіння і влити, при постійному перемішуванні, у яєчну суміш. Масу проварити на середньому вогні постійно збиваючи до початку загустіння.
Готовий крем перелити у миску, злегка охолодити, накрити плівкою та покласти у холодильник.
Використовувати в різних кондитерських виробах за вашим вибором.
Про те, в яких виробах можна застосувати заварний крем, дивіться на каналі викладача Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Галини Зайцевої «Кондитерське мистецтво».
Приємного приготування! І смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар