Теплий салат з гарбузом, морквою та куркою

З гарбуза можна готувати безліч різних страв - це і супи, і другі страви, і каші, і, звичайно, салати. Ці страви смачні, дієтичні та багаті на мікроелементи та вітаміни. Спробуйте! ;)

Салат з гарбуза має дуже багато різновидів, він може бути як холодним, так і теплим.


Ось до вашої уваги рецепт теплого салату з гарбузом, морквою та куркою.

Складники:
  • морква -4шт.,
  • гарбуз - 200г,
  • куряче філе -300г,
  • зелень -1 пучок.
Для заправки:
  • оливкова олія -3 столові ложки,
  • бальзамічний оцет -1столова ложка,
  • часник - 1 зубчик,
  • сіль.

 

Приготування:



1. Моркву зварити, почистити та нарізати.














М'якоть гарбуза запекти в духовці до готовності і також порізати.












2. Курячу грудку обсмажити цілим шматком, потім нарізати. Зелень подрібнити. Усе змішати.










3. Приготувати заправку: пропустити через прес часник, змішати з сіллю, бальзамічним оцтом та оливковою олією. Заправити салат.











Спробуйте пофантазувати, придумайте свій варіант салату з цього чудового сонячного овоча! ;)
Збагатіть своє меню та полюбіть гарбуз! 




Харчуйтеся різноманітно, готуйте незвичні страви зі звичайних продуктів!

Немає коментарів: