Салат з гарбуза має дуже багато різновидів, він може бути як холодним, так і теплим.
Ось до вашої уваги рецепт теплого салату з гарбузом, морквою та куркою.
Складники:
Для заправки:
1. Моркву зварити, почистити та нарізати.
М'якоть гарбуза запекти в духовці до готовності і також порізати.
2. Курячу грудку обсмажити цілим шматком, потім нарізати. Зелень подрібнити. Усе змішати.
3. Приготувати заправку: пропустити через прес часник, змішати з сіллю, бальзамічним оцтом та оливковою олією. Заправити салат.
Спробуйте пофантазувати, придумайте свій варіант салату з цього чудового сонячного овоча! ;)
Збагатіть своє меню та полюбіть гарбуз!
Харчуйтеся різноманітно, готуйте незвичні страви зі звичайних продуктів!
- оливкова олія -3 столові ложки,
- бальзамічний оцет -1столова ложка,
- часник - 1 зубчик,
- сіль.
Приготування:
1. Моркву зварити, почистити та нарізати.
М'якоть гарбуза запекти в духовці до готовності і також порізати.
2. Курячу грудку обсмажити цілим шматком, потім нарізати. Зелень подрібнити. Усе змішати.
3. Приготувати заправку: пропустити через прес часник, змішати з сіллю, бальзамічним оцтом та оливковою олією. Заправити салат.
Спробуйте пофантазувати, придумайте свій варіант салату з цього чудового сонячного овоча! ;)
Збагатіть своє меню та полюбіть гарбуз!
Харчуйтеся різноманітно, готуйте незвичні страви зі звичайних продуктів!
Немає коментарів:
Дописати коментар