Група займалася за індивідуально-дистанційною формою, тобто значну частину теорії слухачі вивчали самостійно за допомогою матеріалів, розміщених на даному сайті, а також завдань, наданих для виконання викладачами.
Одні слухачі вже мали вищу освіту, деякі - спеціальну іншого профілю, а є тільки з середньою, але з професійними практичними навичками кухаря.
З різних причин люди перекваліфіковуються, для багатьох - це вимога ринку праці, тобто, є робочі місця, де вимагається відповідна освіта.
Весь червень слухачі відвідували заняття з теоретичних дисциплін, а також пробували застосувати свої знання на практичних лабораторних роботах.
За цей відносно короткий період учасники курсів дізналися багато нового для себе, навчилися готувати , здавалось би, прості страви, але , складаючи технологічні та калькуляційні картки, розраховуючи кількість потрібної сировини, відповідно до сезону та порцій, дотримуючись технології приготування та санітарних вимог.
Кухар - це працівник сфери послуг, від якого залежить здоров'я клієнтів, а в деяких випадках і життя, як не дивно це звучить.
Тому важливими є не тільки смакові якості страви та її вигляд, але й відповідальність і кваліфікація самого кухаря!
Кожна господиня знає багато різноманітних рецептів та вміє здивувати своїх гостей і близьких, але готувати на велику кількість людей - це зовсім інше, потрібно набути відповідних знань та навичок.
Звичайно, ще не все виходить ідеально, але вміння приходить з часом, а також при щоденній наполегливій практиці.
Слухачі були здивовані тим, що смачні та вишукані страви можуть бути зовсім недорогими.
А це результати праці нашої курсової групи. Оцініть!
Млинці зі збитою сметаною та фарширована курка.
Рулети з кабачків та баклажанів.
Печеня по-гуцульськи.
Вмілі кухарські руки та ароматні ватрушки. ;)
Ну, і, звичайно, посмішка допомагає приготувати чудове заливне з курки та багато чого іншого! ;))
Після практичної роботи всі запрошені викладачі і самі курсанти оцінили працю групи, продегустувавши приготовані страви, отримавши зауваження і поради щодо смаку, подачі та оформлення.
Так що приходіть до нас на навчання, не бійтеся змінювати професію! Тільки рух вперед - це і є життя, час же не стоїть на місці...
Прагніть до нового, вчитися - це завжди класно!
Наш коледж організовує курсову підготовку не тільки кухарів, але й офіціантів, барменів, агентів з організації туризму, покоївок, кондитерів.
Курсова підготовка - це скоріше, ніж навчання на стаціонарі, є можливість теорію пройти самостійно, а практику - на підприємствах за місцем проживання.
Слухачі отримують свідоцтва державного зразка та їхні дані заносяться в Єдину електронну освітню базу України.
Свідоцтва дають право на роботу не тільки на території України, але й в інших країнах.
Звертайтеся! Пристосовуйтесь до сучасних умов праці, не бійтеся мінятися, подавайте приклад вашим дітям!
Міняймося самі - і змінимо на краще нашу країну!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар