Майстер-клас з кулінарного мистецтва. Цікавить?
Тоді підписуйтеся на канал Зайцевої Галини Тимофіївни викладачки кулінарних дисциплін Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму.
Такі шоколадні ялинки можна робити разом із дітками і прикрашати ними поверхню тортів!
Виготовити їх зовсім не складно, треба тільки акуратно знімати з паперу застиглий шоколад. Ялинки можна робити плоскими і об’ємними, як Вам більше подобається!
Для роботи Вам знадобиться:
- до 100 г чорного і білого шоколаду,
- одноразові маленькі мішечки,
- пергаментний папір,
- трафарет ялиночок (намальований на білому папері) та трохи терпіння!
Усім гарного перегляду та творчого натхнення!
Якщо відео Вам сподобалося, ставте лайки і підписуйтеся на канал Зайцевої Галини Тимофіївни викладачки кулінарних дисциплін
Івано-Франківського коледжу
ресторанного сервісу і туризму.
Івано-Франківського коледжу
ресторанного сервісу і туризму.
Немає коментарів:
Дописати коментар