Шоколадні ялинки для декорування торту (майстер-клас)

Майстер-клас з кулінарного мистецтва. Цікавить?

Тоді підписуйтеся на канал Зайцевої Галини Тимофіївни викладачки кулінарних дисциплін Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму.


Такі шоколадні ялинки можна робити разом із дітками і прикрашати ними поверхню тортів!



Виготовити їх зовсім не складно, треба тільки акуратно знімати з паперу застиглий шоколад. Ялинки можна робити плоскими і об’ємними, як Вам більше подобається!

Для роботи Вам знадобиться:


  • до 100 г чорного і білого шоколаду,
  • одноразові маленькі мішечки,
  • пергаментний папір,
  • трафарет ялиночок (намальований на білому папері) та трохи терпіння!


Усім гарного перегляду та творчого натхнення!


Якщо відео Вам сподобалося, ставте лайки і підписуйтеся на канал Зайцевої Галини Тимофіївни викладачки кулінарних дисциплін
Івано-Франківського коледжу
ресторанного сервісу і туризму.

Немає коментарів: