Скумбрія з овочами

Скумбрія, запечена в духовці


Починаю публікувати рецепти страв, приготованих нашими слухачами курсової підготовки за професією "Кухар", які вони нам люб'язно надали.Долучайтеся і ви! Я з задоволенням поділюся і вашими рецептами!

Сьогодні до вашої уваги скумбрія від пані Наталі Жупник!

Інгредієнти :

  • скумбрія-  3шт.,
  • цибуля - 2шт. (200гр),
  • морква - 2шт. (200гр),
  • гриби білі - 200гр,
  • оливкова олія,
  • приправа для риби.



Приготування:






1. Тушку скумбрії вимити під проточною водою, не відрізаючи голови, розпороти черево риби.











2. Всі нутрощі обережно відокремити від внутрішньої порожнини черева, промити.

3. Приготування начинки:




 Моркву, цибулю та гриби смажимо до готовності на олії та посипаємо спеціями.

Начинка готова!











4. Готовим фаршем начинити кожну з трьох рибин.











5. Шкіру черевної частини скріпити дерев’яними шпажками та викласти начинені рибини  в рукав для запікання.







6.Запікати  в духовці  30 хв при температурі 200*C



Запечена скумбрія смакуватиме, як гаряча страва, а також як холодна закуска.


Смачного!  Діліться з нами вашими рецептами смачних страв!

Немає коментарів: