Скумбрія, запечена в духовці
Сьогодні до вашої уваги скумбрія від пані Наталі Жупник!
Інгредієнти :
- скумбрія- 3шт.,
- цибуля - 2шт. (200гр),
- морква - 2шт. (200гр),
- гриби білі - 200гр,
- оливкова олія,
- приправа для риби.
Приготування:
1. Тушку скумбрії вимити під проточною водою, не відрізаючи голови, розпороти черево риби.
2. Всі нутрощі обережно відокремити від внутрішньої порожнини черева, промити.
Моркву, цибулю та гриби смажимо до готовності на олії та посипаємо спеціями.
Начинка готова!
4. Готовим фаршем начинити кожну з трьох рибин.
5. Шкіру черевної частини скріпити дерев’яними шпажками та викласти начинені рибини в рукав для запікання.
6.Запікати в духовці 30 хв при температурі 200*C
Запечена скумбрія смакуватиме, як гаряча страва, а також як холодна закуска.
Смачного! Діліться з нами вашими рецептами смачних страв!
Немає коментарів:
Дописати коментар