Підвищувати кваліфікацію - це йти в ногу з часом!

Кухарське мистецтво в житті людини займає чільне місце. Їжа повинна приносити тільки позитивні емоції, а смачна їжа - це невеличке свято, яке ми можемо влаштувати собі та своїм близьким.


Тому  для людини, яка обрала  професією кухаря, особливо важливо усвідомити, що приготування їжі - це  дуже індивідуальний процес, від особистості того, хто готує, залежать кінцевий смак, вигляд, запах їжі.

Споживачі дуже точно відчувають, чи страва приготована фахівцем і з любов'ю, чи людиною, яка просто на роботі "відбуває повинність" чи заробляє гроші. Особливо, якщо ці споживачі діти.

Робота кухаря вимагає терпіння, навичок і, звичайно, якісної освіти та постійної перепідготовки. Працюючи довго на одному місці, людина перестає помічати свої помилки, мимоволі відстає від нових технологій та віянь, які існують в світі.

Тому курси підвищення кваліфікації для кухарів надають чудову можливість дізнатися багато нового, спробувати приготувати невідомі для себе страви страви, йти в ногу з прогресом!


Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму постійно проводить такі курси не тільки для кухарів, але й для кондитерів, барменів, офіціантів, агентів з організації туризму та постачання. 

  15 грудня на практичній пробній роботі підвищували розряди та свою майстерність кухарі дитячих садочків та шкіл області. Як показові, слухачі курсів вибрали ті страви, які навчилися готувати на лабораторних роботах з викладачем Дмитрук Марією Михайлівною.


Ми надіємося, що знання, отримані під час курсової підготовки, будуть втілені в чудові страви, які смакуватимуть не тільки близькі та рідні наших слухачок, але й їхні маленькі підопічні, для яких вони щодня чаклують на кухні.

Результати практичної пробної роботи оцінили наші викладачі та майстри, а також начальник управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики Департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації – Ігор Олегович Гаврилюк.


Просимо і вас дати оцінку , поки що візуально, набутим навичкам та вмінням наших слухачів курсів.





Так що, підприємці, готельєри та ресторатори, якщо ви хочете , щоб у вас був персонал вищого класу, звертайтеся у наш коледж - допоможемо, організуємо, навчимо!!! ;)

Немає коментарів: