Ми - срібні призери 12-ого Європейського Кулінарного Конкурсу ECOGALА 2017!

XIІ Міжнародна виставка-ярмарок високоякісних товарів та продуктів харчування "EKOGALA", яка проходила протягом 8 -9 грудня 2017 року в польському Жешуві у виставково-конгресному центрі G2A Arena Підкарпатського воєводства в Ясьонці, - це презентації, конференції, дегустації, шанс поповнити знання про продукти найвищої якості, пошук постачальників та покупців, реклама своїх товарів, а також можливість взяти участь в майстер-класах від професійних шеф-кухарів та вдосконалити кулінарне мистецтво.



Це тільки деякі з можливостей, які надає ця міжнародна виставка, яка була започаткована ще в 2006 році за ініціативою та під егідою уряду Підкарпатського воєводства.




Під час ярмарку відбувся фінал ХІІ Європейського кулінарного конкурсу ECOGALА 2017, в якому взяли участь студенти навчальних закладів ресторанного напрямку з різних країн. Головним партнером конкурсу та підтримки є  Компанія ПРИМАТ, а суддями - шеф-кухарі кращих готелів і ресторанів Жешува.


Серед фіналістів, які змагалися в кухарському мистецтві, були і студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Пригодський Олег та Лук'янчук Христина.

Конкурс такого роду стимулює інтерес до європейських кулінарних традицій та ф'южн-кухні, пропагує використання натуральної сировини та традиційних методів виробництва.



Такі відповідальні змагання дають можливість студентам Польщі та інших країн продемонструвати свої досягнення та спробувати застосувати набуті знання на практиці, підвищують рівень освіти та розвивають професійні навички.




Це прекрасна можливість поширення сучасної форми вдосконалення професійної майстерності, що поєднує кулінарні традиції та сучасні методи. Дух змагання заохочує пошук ідей та стимулює кулінарне натхнення.






Конкурс дає уяву про принципи естетики, гармонії, оформлення у кулінарному мистецтві, допомагає перетворити обрану професію в пристрасть.

Наші студенти під керівництвом досвідчених викладачів та майстрів виробничого навчання довго та наполегливо готувались до змагань. Не стримували свою  фантазію та поєднували її з досвідом Ганна Зіновіївна Пйонтко, викладач кулінарних дисциплін, старший майстер Раїса Петрівна Здельник та майстер виробничого навчання Уляна Володимирівна Драгинич.






Результат був нагородою за наполегливу працю та конкурсні переживання - ІІ місце в міжнародних змаганнях багато про що говорить! 


Вітаємо переможців та всіх тих, хто долучився до їхньої підготовки!!!


А ось фото з конкурсу та конкурсні страви:



Немає коментарів: