Навчання за професією "Кухар" триває!

Слухачі групи курсової підготовки, які з вересня навчаються в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій за професією "Кухар", вже успішно опанували значну частину теорії, дізнаючись для себе все більше нового, засвоюючи ази кухарського мистецтва.



Учасники курсової підготовки мають можливість застосувати теоретичні знання на практиці у нашій кухні-лабораторії, яка досить непогано обладнана.


На лабораторних роботах майбутнім професіоналам довелося переконатися на власному досвіді, що рецепт – це лише загальна схема страви, а все інше: послідовність приготування, вибір продуктів, кінцевий смак , вигляд страви та запах - залежать від кухаря, і не тільки від його досвіду, знань, але і від інтуїції та вміння поєднувати продукти.


Багато хто з слухачів курсової підготовки вже зрозумів, що робота кухаря, не зважаючи на досвід в приготуванні домашніх страв, вимагає терпіння, якісної освіти, а також навичок, які формуються не за один день.

Доказом цього були спроби приготувати фаршировану рибу, які , однак, у більшості завершилися вдало!
















Радує і подобається те, що дорослі люди не соромляться вчитися, виявляють бажання досягнути відповідного професійного рівня і з радістю сприймають всі ті знання, якими стараються поділитися з ними наші викладачі.













То ж звертайтеся в наш коледж, приймаємо всіх бажаючих, допоможемо  отримати справді міцні знання для подальшої роботи в галузі харчування!

Після закінчення навчання слухачі отримають документи державного зразка, дані яких будуть занесені в єдину електронну освітню базу України і є дійсними для роботи не тільки в нашій країні, але й за кордоном.


Можна також навчатися за дистанційною формою навчання.

Звичайно, навчаючись за такою системою, людина буде опрацьовувати значну частину теоретичного матеріалу самостійно, звертаючись до викладача тільки за консультаціями.

   Практичні та лабораторні роботи можна виконувати самостійно, за вказівками та рекомендаціями, розробленими нашими викладачами, а можна відвідувати індивідуальні чи групові заняття в навчальному закладі за графіком, зручним для тих, хто навчається.

  До кожного предмета , який входить до навчальної програми, є тести, які можна надсилати в електронному вигляді чи в інший, прийнятний для даного слухача спосіб.

  Ми надаємо можливість проходити виробниче навчання та виробничу практику за місцем проживання, тільки заповнюючи щоденник з відповідними завданнями та практичними роботами та уклавши угоду між нашим навчальним закладом та підприємством, де людина буде набувати професійних навичок.

  В кінці навчання слухач курсової підготовки виконає практичну пробну роботу для присвоєння відповідної категорії, а також здасть теоретичний екзамен (може бути в тестовому вигляді).


Наш коледж організовує курсову підготовку  кухарів,  офіціантів, барменів, агентів з організації туризму, покоївок, кондитерів.


Якщо є необхідність підвищення розряду за різними професіями, слухачі матимуть змогу продовжити навчання за дистанційною індивідуальною формою, здавши в кінці навчання тести на вищий розряд та виконавши практичну пробну роботу для підтвердження відповідної кваліфікації. 


Звертайтеся, надамо більш детальну інформацію для всіх бажаючих отримати та підвищити кваліфікацію!

Немає коментарів: