Отримати спеціальність за курсовою підготовкою - це можливо!

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ надає можливість для молоді та дорослого населення навчатися за допомогою курсової підготовки за такими робітничими спеціальностями: "Кухар", "Кондитер", "Бармен", "Офіціант", "Агент з організації туризму", "Агент з постачання", "Продавець".

Якщо є необхідність підвищення розряду, слухачі матимуть змогу продовжити навчання за дистанційною індивідуальною формою, здавши в кінці навчання тести на вищий розряд та виконавши практичну пробну роботу для підтвердження відповідної кваліфікації. 

  18 квітня закінчує навчання  група курсової підготовки за професією "Кухар третього розряду".
Слухачі  опанували теоретичний курс, який складається з предметів, необхідних для третього розряду. Навчання відбувалося в другу зміну (з 12.00-14.00 до 17.00-18.00).

 В теоретичний курс входять загальноосвітні дисципліни : основи галузевої економіки та підприємництва, основи правових знань, інформаційні технології; спеціальні дисципліни : технологія приготування їжі з основами товарознавства, устаткування підприємств харчування, гігієна та санітарія виробництва, організація виробництва та обслуговування, облік, калькуляція і звітність та охорона праці.








До теорії відносяться також лабораторні роботи, які проходять  в кухні-лабораторії під керівництвом викладача, на яких слухачі опановують ази кулінарного мистецтва, пробують застосовувати набуті знання на практиці.









 Оцініть перші страви, які наші учні приготували під час звичайної лабораторної роботи! Серед них і суп-пюре з печериць, і борщ, з пампушками, і окрошка, і навіть солянка.


Виробниче навчання та виробничу практику слухачі  проходили на базі коледжу, під час майстер-класів від Олени Жаботинської, бренд-шефа мережі "23 ресторани", а також на підприємствах Івано-Франківська та області чи за місцем проживання.

В кінці навчання учасники групи після екзаменаційних іспитів отримають робітничу кваліфікацію та свідоцтво державного зразка, яке буде зареєстроване в Єдиній електронній освітній базі України і яке дає право на роботу у всіх країнах світу.

То ж робіть свій вибір і ви, приймаємо всіх бажаючих, допоможемо отримати справді міцні знання для подальшої роботи в галузі харчування!

 


Можна також навчатися за дистанційною формою навчання.

Звичайно, навчаючись за такою системою, людина буде опрацьовувати значну частину теоретичного матеріалу самостійно, звертаючись до викладача тільки за консультаціями.

   Практичні та лабораторні роботи можна виконувати самостійно, за вказівками та рекомендаціями, розробленими нашими викладачами, а можна відвідувати індивідуальні чи групові заняття в навчальному закладі за графіком, зручним для тих, хто навчається.

  До кожного предмета , який входить до навчальної програми, є тести, які можна надсилати в електронному вигляді чи в інший, зручний для даного слухача спосіб.

  Ми надаємо можливість проходити виробниче навчання та виробничу практику за місцем проживання, тільки заповнюючи щоденник з відповідними завданнями та практичними роботами та уклавши угоду між нашим навчальним закладом та підприємством, де людина буде набувати професійних навичок.

  В кінці навчання слухач курсової підготовки виконає практичну пробну роботу для присвоєння відповідної категорії, а також здасть теоретичний екзамен (може бути в тестовому вигляді). 


Звертайтеся, надамо більш детальну інформацію для всіх бажаючих отримати та підвищити кваліфікацію!   

Немає коментарів: