Гарбузові оладки зі сливами

Гарбуз – це джерело вітамінів і мінералів, так необхідних нам в осінньо-зимовий період.


До того ж цей сонячний овоч зберігається свіжим аж до весни. А значить, ми точно встигнемо спробувати приготувати з нього багато різноманітних страв .


Пропоную почати з гарбузових оладок зі сливами, рецепт яких є досить простим і не вимагає багато часу.


Гарбузові оладки смачні, незвичні, дієтичні,  і , без сумніву, сподобаються вашим дітям. Наважуйтесь!;)


Складники для тіста:

  • 200г пюре з гарбуза,
  • 1,5 склянки пшеничного борошна,
  • 2 яйця,
  • 2 столові ложки цукру,
  • дрібка кориці,
  • 1 чайна ложка соди.

Додатково:

  • 8 слив (якщо немає свіжих, можна заморожені або з компоту),
  • 1/2 чайної ложки кориці,
  • 1-2 столові ложки меду,
  • олія для смаження.

Приготування:

1. Приготувати пюре з гарбуза, попередньо запікши його шматочками в духовці і подрібнивши готову м'якоть. ( Гарбуз можна відварити на пару).

2.  Всі складники для тіста помістити у відповідну за величиною миску і добре вимішати.

3. Зі слив видалити кісточки, порізати на четвертинки, декілька хвилин тушкувати на сковороді, додавши мед та корицю.

4.  На розігрітій сковороді смажити оладки , використовуючи невелику кількість олії.

Готові оладки подавати з протушкованими з медом сливами.

Готуйте з любов'ю для себе та своїх близьких! Смачного! ;)

Немає коментарів: