Девіз сучасності - вчитися ніколи не пізно!

Якщо любиш свою професію - то все вдається! Чи не так?


3 грудня 2019 року закінчують навчання слухачі групи курсової підготовки за професією "Кухар третього розряду", сформованої обласним Центром зайнятості, та ті, хто разом з цією групою навчалися за індивідуально-дистанційною формою. А 29 листопада відбулася кваліфікаційна пробна робота, на якій слухачі продемонстрували все, чого навчилися за ці пів року.



В курсову підготовку входить теоретичний курс, який включає загальноосвітні предмети:
основи галузевої економіки та підприємництва, основи правових знань, інформаційні технології; спеціальні дисципліни : технологію приготування їжі з основами товарознавства, устаткування підприємств харчування, гігієну та санітарію виробництва, організацію виробництва та обслуговування, облік, калькуляцію і звітність та охорону праці.
До теорії відносяться також лабораторні роботи, які проходять  в кухні-лабораторії під керівництвом викладача, на яких слухачі опановують ази кулінарного мистецтва, пробують застосовувати набуті знання на практиці.

Виробниче навчання слухачі проходили на базі коледжу, а виробничу практику - на підприємствах м. Івано-Франківська та області за місцем проживання.

В кінці навчання учасники групи після екзаменаційних іспитів отримали робітничу кваліфікацію та свідоцтво державного зразка, яке  зареєстроване в Єдиній електронній освітній базі України і яке дає право на роботу у всіх країнах світу.

Через рік роботи за третім розрядом, який присвоюється після закінчення курсової підготовки, всі, хто бажає, зможуть таким же чином, за допомогою курсів, підвищити кваліфікацію, що дає можливість працювати вже навіть шеф-кухарем, було би бажання!

Викладачі та майстри Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму ведуть саме такий спосіб життя: постійно слідкують за розвитком галузі ресторанного та готельного сервісу, беруть участь у найрізноманітніших конкурсах в Україні та за кордоном, відвідують майстер-класи та стараються впровадити у навчання студентів та слухачів найпередовіші технології та досягнення.


Так що закликаю - думайте про своє майбутнє вже сьогодні, приходіть на навчання за різними спеціальностями та формами , які пропонує наш заклад для молоді та дорослого населення. Не зупиняйтеся на досягнутому, вдосконалюйтесь та підвищуйте свою кваліфікацію.

З правилами вступу до нашого навчального закладу можна ознайомитися на нашому сайті, а про курсову підготовку за різними спеціальностями - в моєму блозі.

Цікавтеся, вирішуйте, приходіть і навчайтеся!


Не даром говорять, що вчитися можна протягом всього життя.

Отримавши освіту і не вдосконалюючись, людина неначе стоїть на місці, без постійного навчання немає прогресу, немає майбутнього, адже світ не стоїть на місці, ми не встигаємо слідкувати за всіма нововведеннями та новинками, але прагнути цього все одно просто необхідно.

Немає коментарів: