Найпростіший салат від Євгенія Клопотенка

Як приготувати салат з капустою і морквою Коул Слоу

салат з капустою і морквою Коул Слоу
Євгеній розказує про те, що в юності він прожив півроку в Америці. Там йому довелося працювати в двох різних ресторанах, в одному з яких навчився готувати страви американської та мексиканської кухонь.
Він пам'ятає, що його тоді здивував салат Коул Слоу, який, незважаючи на своє голландське походження, американці вважають вже своїм. "Коли його куштуєш, то перша думка, яка спливає: «Боже, що це за смачний салат?», – спочатку тебе пронизує гострота, яка приємно подразнює всі твої смакові рецептори, а потім по-материнськи заспокоює неймовірна ніжність". Ще більше він був здивований, коли дізнався рецепт у шеф-кухаря. «Капуста, морква і … все». Євгеній запитав: «Як капуста і морква можуть бути настільки смачними?» На що отримав відповідь: «Так, Женя, можуть бути настільки смачними». Так ось, салат Коул Слоу – це про те, наскільки смачними можуть бути капуста і морква.

Приготування:

1. Моркву помити і очистити овочечисткою. Нарізати тонкою соломкою за допомогою ножа або спеціальної економки з зубчиками.
морковь для салата Коул Слоу
2. Капусту помити і нарізати тонкою соломкою за допомогою ножа.


капуста для салата Коул Слоу3. Корінь хрону натерти на тертці, змішати зі сметаною і гірчицею. Додати сіль і перець. Заправити салат і добре перемішати.
салат Коул Слоу


  • Немає коментарів: