Овочеві троянди

Помідори, фаршировані начинкою з курячим філе, прикрашені кружальцями з цукіні та баклажанів у вигляді пелюсток троянди - це чудова закуска, яка може замінити вечерю, здивувати ваших гостей, а також заохотити дітей їсти більше овочів.



Ви здивовані? Спробуйте приготувати - у вас вийде! Нижче - рецепт!


Складники:

  • 7 великих твердих помідорів для фарширування,
  • 1 червона цибулина,
  • 2 половинки курячого філе,
  • 1 жовтий цукіні,
  • 2 баклажани,
  • 1 зелений цукіні,
  • 1 ч.л. паприки,
  • 1 ч.л. каррі,
  • коріандр.

Приготування:

1. Вибрати помідори досить великого розміру, бажано округлої форми, вимити, зрізати верх, вибрати серединку і помістити в ємність блендера.

2. Порізати цибулю, коріандр, куряче філе, додати паприку та карі і всі продукти подрібнити блендером до однорідної маси.

3. Утвореною масою начинити помідори.

4. Цукіні та баклажан порізати на тонкі кружальця і викласти їх поверх помідора у вигляді пелюсток троянди. Начинені помідори скласти у термостійку ємність. Запікати в духовці, розігрітій до 160С протягом 10 хвилин.

Подавати з будь-яким салатом. Смачного! ;)

Немає коментарів: