Курсова підготовка за професією "Покоївка"

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ формує групу курсової підготовки за професією "Покоївка". Термін навчання - 2,5 місяці.


В навчання входить загальнопрофесійна , професійно-теоретична та професійно-практична види підготовки. Виробниче навчання відбуватиметься в майстернях нашого навчального закладу, а виробнича практика - в кращих готельно-ресторанних комплексах області ( якщо людина вже працює в готелі - то за місцем роботи).

 Після закінчення навчання слухачі задуть теоретичний та практичний іспит і отримають свідоцтво про робітничу професію державного зразка, дані якого будуть занесені в Єдину електронну освітню базу України. Такий документ дає право на роботу не тільки на території України, але і будь-де за кордоном.

Отримавши робітничу професію, слухач, за бажанням, матиме можливість продовжити навчання у нашому коледжі  і отримати диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю готельно-ресторанне обслуговування.

Звертайтеся, цікавтеся, зважуйтеся! З такою спеціальністю в нашому регіоні роботу можна знайти з легкістю!


Готельєри та власники готельно-ресторанних комплексів! Заохочуйте своїх працівників вивчати нові професії і підвищувати кваліфікацію - і ви будете впевнені у професіоналізмі персоналу, яким справді зможете гордитися!
За детальнішою інформацією звертайтеся за телефонами (0342) 51-75-10,  (0342) 73-15-27, 050-664-17-08.

Немає коментарів: